Het rusthuis

Senior’s Serenity Residence, vlak bij het Koninklijk Domein van Laken, tussen het Chinees Paviljoen, de Japanse Toren en de winkels van de Wandstraat, perfect gelegen in een rustige straat.

Dit moderne rusthuis biedt senioren een nieuwe leefomgeving, aangenaam, hartelijk en gezellig, met oog voor sociaal contact. De naam “Serenity” is niet toevallig gekozen. Inderdaad, sereniteit is ons leidmotief, het noodzakelijke comfort voor het dagelijkse welzijn van onze zelfstandige en minder zelfstandige bewoners.

Sereniteit als synoniem voor ruime en comfortabele kamers, met zeer veel lichtinval dankzij de grote glaspartijen, om u te laten genieten van al het mogelijke comfort door u een goed gevoel te bezorgen en u elke dag opnieuw te helpen waar nodig, met respect voor uw privacy.

Sereniteit als synoniem voor veiligheid dankzij het allernieuwste oproep- en beveiligingssysteem zodat u zich bij “Serenity” net zo ontspannen voelt als in bij u thuis.

Sereniteit, synoniem voor onmiddellijke bijstand. Dag en nacht waakt ons behulpzame team, samengesteld uit professionals, over uw levenskwaliteit en biedt het u een medische verzorging en dienstverlening op maat, in samenspraak met uw behandelende geneesheer en aangepast aan uw behoeftes.

Sereniteit vertaalt zich ook in het verlangen om nieuwe ervaringen te beleven en om momenten van emotie, humor en gezelligheid te delen. Onze uitgebreide waaier aan gevarieerde activiteiten (lichte gymnastiek, kennismaking met internet, culinaire workshops, geheugenspelletjes, feestjes, verjaardagen, snoezelen, …), onze grote zonneterrassen en de wandeltuin dragen bij aan de integratie van de senioren in het rusthuis.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om u elke dag van een serene oude dag te laten genieten. Leven in Senior’s Serenity Residence staat synoniem voor rust en de mogelijkheid om op uw eigen ritme te genieten van uw oude dag. U kiest voor een kalm, rustgevend en ontspannen leven.

U voelt zich opnieuw thuis in een hartelijke, aangename en veilige omgeving die u laat genieten van een aparte levenskwaliteit: sereniteit op elk moment.

We kijken uit naar uw komst.

Medische zorgen

Soins Médicaux

Diensten

Services - la résidence

Planning van de activiteiten

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Contacteer ons